Trap met ons het aspergeseizoen af en bereid met het grootste gemak een verse aspergesoep of klassiek aspergehoofdgerecht. In 4 simpele stappen en met geportioneerde ingrediënten voor 2 of 4 personen. Hoe eet jij je asperges het liefst? Met gerookte zalm, achterham of knapperige spekjes, wij hebben deze week voor iedere smaak een toprecept!
Ga voor dit klassieke hoofdgerecht voor 2 personen met ham, hollandaisesaus en een gekookt eitje.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
600 gram
Krieltjes
200 gram
Hollandaisesaus
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei)
2 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
10 gram
Verse krulpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
8 plak(ken)
Achterham
500 gram
Witte asperges
2 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let op! Het topje van de asperge hoef je niet te schillen.