
Met dit recept tover je 309 gram groenten per portie op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
125 gram
Champignons
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
¼ bosje(s)
Bosui
75 gram
Risottorijst
½ stuk(s)
Aubergine
20 gram
Woksaus met gember
(Bevat: Gluten, Sesamzaad, Soja)
25 gram
Witte miso
(Bevat: Gluten, Soja, Tarwe)
25 gram
Sojabonen
(Bevat: Soja)
½ zakje(s)
Sesamzaad
(Bevat: Sesamzaad Kan bevatten: Walnoten, Hazelnoten, Noten, Macadamianoten, Cashewnoten, Paranoten, Pecannoten, Amandelnoten, Pinda's, Pistachenoten)
150 ml
Zoutarme groentebouillon
1.5 el
Zonnebloemolie
½ tl
Rietsuiker
naar smaak
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Peper en zout





