Met dit recept tover je 308 gram groenten per persoon op je bord!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
250 gram
Vastkokende rode aardappelen
5 gram
Verse dille en bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Sjalot
½ stuk(s)
Citroen
10 gram
Pijnboompitten
(Kan bevatten: Noten, Pinda's, Sesamzaad)
65 gram
Rode cherrytomaten
½ bosje(s)
Radijs
½ stuk(s)
Appel
15 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
120 gram
Zeebaarsfilet
(Bevat: Vis)
15 gram
Kappertjes
20 gram
Rucola en veldsla
5 gram
Pompoenpitolie
1 el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
½ el
Zwarte balsamicoazijn
Tip: Als je geen magnetron hebt kan je oven gebruiken. Snijd de aardappel dan in de lengte doormidden. Besprenkel met olijfolie en rooster 20 - 25 minuten in op 200 graden voorverwarmde oven.