Voilà, een pescotarische maaltijd met al je favoriete gezonde groenten. De in de oven geroosterde zalm wordt met romige spinazie van roomkaas, Parmezaanse kaas, uien en knoflook voorgeschoteld. De lekkere boerenkoolpesto geeft de maaltijd samen met knapperige haricots verts (en zongedroogde tomaat en basilicumboter) een extra groene touch. Niet voor niets al jaren een culinaire klassieker.
Ingrediënten: 36% zalm (98% zalm (vis), knoflookgranulaat, zeezout), 27% spinazie a la crème (65% bladspinazie, 35% roomkaas (karnemelk, room (melk), zout, zuursel)), 17% sperzieboon, 8% pesto (51% olijfolie, bladspinazie, 11% parmezaanse kaas (melk), amandel, boerenkool, basilicum, knoflookgranulaat, zeezout), 4,2% tomatenboter (boter (melk), zongedroogde tomaten puree (water, zongedroogde tomaat, azijn, zout), knoflookpuree, zeezout, basilicum), ui, parmezaanse kaas (melk), specerijen, olijfolie, melkzuurbacteriën.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Zalmfilet
(Bevat: Vis)
Spinazie
Haricots verts
Basilicum
Boerenkool
Amandelen
(Bevat: Amandelnoten)
Roomkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
Parmezaanse kaas
(Bevat: Melk)
Boter
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
Olijfolie pomace
Zongedroogde tomaten
Knoflook
Ui
Specerijen
Knoflookgranulaat
Zeezout
Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
Oven (170˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.