Wraps met hummus en mashed avocado
2 porties | met gegrilde groenten en semi-gedroogde tomaten
Allergenen :
Tarwe
•Sulfiet
•Sesamzaad
•Mosterd
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
MoeilijkheidMakkelijk
Ingredienten
/ Voor 2 personen
4 stuk(s)
Witte tortilla
(Bevat Tarwe)
80 gram
Hummus
(Bevat Sulfiet, Sesamzaad, Mosterd)
1 stuk(s)
Paprika
60 gram
Semi-gedroogde tomaten
1 stuk(s)
Avocado
1 stuk(s)
Courgette
40 gram
Rucola
Zelf toevoegen
naar smaak
Peper en zout
Benodigdheden
•Grillpan of koekenpan
Instructies
1
- Snijd de courgette in dunne plakken. Snijd de paprika in reepjes.
- Halveer de komkommer in de lengte en snijd in reepjes.
- Snijd de semi-gedroogde tomaten grof.
- Halveer de avocado en verwijder de schil en pit. Snijd het vruchtvlees in blokjes.
2
- Verhit 1 el olijfolie in een pan op grillpan en grill de courgette en paprika 2 minuten per kant op hoog vuur.
- Herhaal bovenstaande stap tot alles is gebakken.
3
- Besmeer de wraps met hummus.
- Verdeel de avocado over de wraps.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Prak de avocado vervolgens met een vork.
4
- Beleg de wraps met de rucola en gegrilde groenten.
- Garneer met de komkommer en semi-gedroogde tomaten.
- Rol de wraps op en serveer direct (zie Tip).
Tip: Je kunt de wraps ook bewaren en later meenemen als lunch! Wikkel de wraps in plasticfolie en bewaar tot drie dagen in de koelkast.