
Receptontwikkelaar Steffi: "Vistaco's worden vaak met fruit gecombineerd: zo zie je ze vaak met mango of ananas. Ik ben dit keer voor een ander stuk fruit gegaan, namelijk de kiwi! Je verwerkt hem in een salsa: de friszure smaak van de kiwi gaat perfect gepaard met de romige avocado."
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
4 stuk(s)
Mini-tortilla's
(Bevat: Tarwe, Gluten Kan bevatten: Mosterd, Soja)
1 stuk(s)
Pangasiusfilet
(Bevat: Vis)
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
½ stuk(s)
Ui
100 gram
Gesneden rodekool
½ stuk(s)
Kiwi
½ stuk(s)
Avocado
½ stuk(s)
Limoen
25 gram
Biologische zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
¼ stuk(s)
Jalapeño
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Extra vierge olijfolie
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout

Tip: Je serveert de helft van de ui rauw. Houd je hier niet van? Bak dan alle ui mee met de vis.


