Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Prei
250 gram
Champignons
1 stuk(s)
Knoflookteen
250 gram
Spaghetti
(BevatGlutenbevattende granenKan bevattenSoja, Lupine, Mosterd, Ei)50 gram
Spekblokjes
100 ml
Slagroom
(BevatMelk (inclusief lactose))80 gram
Bospaddenstoelenpesto
(BevatMelk (inclusief lactose), NotenKan bevattenPinda's, Selderij)1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Breng in een pan met deksel water met een snuf zout aan de kook.Snijd de prei in dunne ringen.Snijd de champignons in kwarten.Pers de knoflook of snijd fijn.
Kook de verse spaghetti, afgedekt, in 4 - 6 minuten gaar. Giet af en laat uitstomen zonder deksel.
Verhit ondertussen 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan op middelhoog vuur. Bak de spekblokjes, prei, champignons en knoflook 6 - 8 minuten.Voeg de verse spaghetti, de helft van de bospaddenstoelenpesto en slagroom toe aan de pan. Roer goed en verhit nog 1-2 minuten.
Verdeel de pasta over de borden en verdeel de rest van de bospaddenstoelenpesto over de pasta.