Met dit recept tover je 273 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Ui
65 gram
Rode cherrytomaten
½ bol(len)
Burrata
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
BBQ-rub
100 gram
Passata
1 stuk(s)
Knoflookteen
20 gram
Rucola
½ stuk(s)
Rode peper
½ zakje(s)
Gemalen venkelzaad
10 gram
Geroosterde ongezouten amandelen
(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
90 gram
Volkoren fusilli
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja)
5 gram
Vers basilicum
¼ el
Olijfolie
1 el
Zwarte balsamicoazijn
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Tip: Voeg wat meer olijfolie toe als de aubergine te droog is.