HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVerse Ravioli Gevuld Met Spinazie En Ricotta Met Gehakt Tomatensaus
topBanner
Verse ravioli gevuld met spinazie en ricotta met gehakt-tomatensaus

Verse ravioli gevuld met spinazie en ricotta met gehakt-tomatensaus

Met gehakt van het Hollands Weiderund

Lees meer

De biologische tarwe die voor de verse pasta is gebruikt komt uit de streek Apulië in Italië. Het voordeel van verse pasta is dat je het maar heel kort hoeft te koken. Lekker gemakkelijk! De toevoeging van basilicum zorgt ervoor dat jij je even in Italië waant!

Labels:Bron van eiwittenKindvriendelijkLekker snel
Allergenen :SelderijGlutenEierenMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuk(s)

Ui

2 stuk(s)

Knoflookteen

3 stuk(s)

Pruimtomaat

4 leaves

Vers basilicum

(BevatSelderij)

200 gram

Rundergehakt

⅔ stuk(s)

Tomatenpuree

2 tl

Paprikapoeder

250 gram

Verse ravioli met spinazie en ricotta

(BevatGluten, Eieren, Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

1 el

Zwarte balsamicoazijn

naar smaak

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden/ per gerecht
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
/ per gerecht
Energie (kcal)659 kcal
Energie (kJ)2757 kJ
Vetten35.0 g
waarvan verzadigd9.0 g
Koolhydraten39 g
waarvan suikers0.0 g
Vezels6 g
Eiwitten43 g
Zout0.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Koekenpan
Deksel
Pan
Bord
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Snipper de ui en snijd of pers de knoflook fijn. Snijd de pruimtomaat klein. Hak of snijd de basilicum fijn.

2

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en fruit de ui en knoflook 2 minuten op laag vuur. Voeg het gehakt toe en rul 4 - 5 minuten op middelmatig vuur.

3

Kook ondertussen 750 ml water per persoon in een pan met deksel voor de ravioli.

4

Voeg de tomaat, tomatenpuree en paprikapoeder toe aan de wok of hapjespan en roerbak 5 minuten. Voeg na 4 minuten de zwarte balsamicoazijn toe. Breng op smaak met peper en zout.

5

Kook ondertussen de ravioli, afgedekt, 2 - 3 minuten (zie tip).

6

Verdeel de ravioli en de saus over de borden. Garneer met de basilicum en voeg naar smaak extra vierge olijfolie toe.