topBanner
Verse conchiglie met broccoli en spek

Verse conchiglie met broccoli en spek

met romige saus van bospaddenstoelenpesto

QUICK & EASY
Lees meer

Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.

Labels:Lekker snel
Allergenen :Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

250 gram

Broccoli

250 gram

Champignons

1 stuk(s)

Knoflookteen

250 gram

Verse conchiglie

(BevatGlutenbevattende granen)

50 gram

Spekblokjes

100 ml

Slagroom

(BevatMelk (inclusief lactose))

80 gram

Bospaddenstoelenpesto

(BevatMelk (inclusief lactose), NotenKan bevattenPindas, Celery)

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)4081 kJ
Energie (kcal)976 kcal
Vetten61.0 g
waarvan verzadigd18.9 g
Koolhydraten73 g
waarvan suikers2.7 g
Vezels9 g
Eiwitten29 g
Zout1.2 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Koekenpan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Breng in twee pannen met deksel water met een snuf zout aan de kook.Snijd de bloem van de broccoli in roosjes en de steel in kleine blokjes.Snijd de champignons in kwarten.Pers de knoflook of snijd fijn.

2

Kook de broccoli, afgedekt, in 4 - 5 minuten beetgaar. Giet af en laat uitstomen zonder deksel.Kook de verse conchiglie, afgedekt, in 4 - 6 minuten gaar. Giet af en laat uitstomen zonder deksel.

3

Verhit ondertussen 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan op middelhoog vuur. Bak de spekblokjes, champignons en knoflook 6 - 8 minuten.Voeg de verse conchiglie, broccoli, bospaddenstoelenpesto en slagroom toe aan de pan. Roer goed en verhit nog 1-2 minuten.

4

Verdeel de pasta over de borden.