
Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
125 gram
Broccoli
125 gram
Champignons
½ stuk(s)
Knoflookteen
125 gram
Verse conchiglie
(Bevat: Gluten)
25 gram
Spekblokjes
50 ml
Slagroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
40 gram
Bospaddenstoelenpesto
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Noten Kan bevatten: Pinda's, Selderij)
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Breng in twee pannen met deksel water met een snuf zout aan de kook.Snijd de bloem van de broccoli in roosjes en de steel in kleine blokjes.Snijd de champignons in kwarten.Pers de knoflook of snijd fijn.

Kook de broccoli, afgedekt, in 4 - 5 minuten beetgaar. Giet af en laat uitstomen zonder deksel.Kook de verse conchiglie, afgedekt, in 4 - 6 minuten gaar. Giet af en laat uitstomen zonder deksel.

Verhit ondertussen 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan op middelhoog vuur. Bak de spekblokjes, champignons en knoflook 6 - 8 minuten.Voeg de verse conchiglie, broccoli, bospaddenstoelenpesto en slagroom toe aan de pan. Roer goed en verhit nog 1-2 minuten.

Verdeel de pasta over de borden.