Met dit recept tover je 253 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
125 gram
Aardappelen
1 stuk(s)
Ui
5 gram
Verse krulpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Tomaat
100 gram
Gesneden rodekool
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
1 stuk(s)
Wortelbroodje
(Bevat: Soja, Tarwe, Gluten, Sesamzaad Kan bevatten: Gluten, Lupine, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten, Selderij, Ei)
1 stuk(s)
Lecker Burgerlijk van de Vegetarische Slager®
(Bevat: Gerst, Soja, Tarwe Kan bevatten: Selderij, Ei, Haver, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Rogge)
40 gram
Avocadodip
25 gram
Geraspte oude Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
¼ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] mayonaise
1 el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Tip: Heb je kaas over? Verdeel de overige kaas over de aardappelen in de oven en laat smelten.