
Vandaag bereid je vegetarische quesadilla's. De verse koriander en de zoet-pittige chilisaus geven dit gerecht zoveel smaak dat je het vlees niet zult missen.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Courgette
1 stuk(s)
Tomaat
5 gram
Verse koriander
¼ stuk(s)
Limoen
¼ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
¼ zakje(s)
Zoet-pittige chilisaus
15 gram
Mayonaise
(Bevat: Mosterd, Ei)
2 stuk(s)
Witte tortilla
(Bevat: Tarwe)
25 gram
Geraspte belegen kaas
25 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
50 gram
Spinazie
1 el
Olijfolie
1 tl
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Tip: Houd je niet van rauwe ui ? Bak deze dan mee met de andere groenten.


Tip: Is er veel vocht van de spinazie vrijgekomen? Giet dan het vocht af met behulp van een vergiet voordat je de tortilla's vult.

Weetje: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C en E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!