Picadillo wordt traditioneel bereid in Latijns-Amerika van gehakt, tomaten, rozijnen en olijven. Vandaag serveer je een vegetarische variant op dit gerecht!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Paprika
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
â…“ pak(ken)
Linzen
10 ml
Worcestershiresaus
(Bevat Gluten, Gerst, Mosterd, Soja)
10 gram
Rozijnen
(Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
2.5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
â…“ pak(ken)
Tomatenblokjes met knoflook en ui
25 gram
Witte kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Ui
20 gram
Leccino-olijven
75 gram
Witte langgraanrijst
¼ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Linzen bevatten van alle peulvruchten de grootste hoeveelheid ijzer. Daarnaast zijn ze, net als spinazie, rijk aan vezels en kalium. Kalium helpt bij behoud van een gezonde bloeddruk.
Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de witte kaas.