Skip to main content
Vegetarische Italiaanse stijl cheeseburger

Vegetarische Italiaanse stijl cheeseburger

pick ‘n’ mix toppings: balsamico-tomatensalsa, komkommer en meer!

4.1
(222)

Wil jij je zelfgemaakte burger als een mooi geheel serveren? Prik dan een satéprikker door het midden van het broodje om alle ingrediënten bij elkaar te houden.

Labels:
Veggie
Familie
Allergenen:
Gluten
Soja
Tarwe
Gerst
Melk (inclusief lactose)
Rogge
Melk (inclusief lactose)
Mosterd
Rogge
Selderij
Ei
Gluten
Haver
Kan sporen van allergenen bevatten
Noten
Sesamzaad
Soja

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk
Hoeveelheden

200 gram

Aardappelen

2 stuk(s)

Tomaat

½ stuk(s)

Rode ui

10 ml

Basilicumcrème

1 stuk(s)

Lecker Burgerlijk van de Vegetarische Slager®

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Mosterd, Rogge, Selderij, Ei, Gluten, Haver, Kan sporen van allergenen bevatten, Gluten, Soja, Tarwe, Gerst)

15 gram

Geraspte Goudse kaas

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

20 gram

Rucola en veldsla

1 stuk(s)

Witte ciabatta

(Bevat: Gluten, Kan sporen van allergenen bevatten, Rogge, Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten, Sesamzaad, Soja, Tarwe)

½ stuk(s)

Mini-komkommer

Zelf toevoegen

½ el

Zwarte balsamicoazijn

¼ el

Olijfolie

¼ el

Extra vierge olijfolie

½ el

[Plantaardige] roomboter

½ el

[Plantaardige] mayonaise

naar smaak

Peper en zout

Energie (kJ)3484 kJ
Energie (kcal)833 kcal
Vetten40.9 g
waarvan verzadigd11.9 g
Koolhydraten85.4 g
waarvan suikers10 g
Vezels16.1 g
Eiwitten26.1 g
Zout2.7 g
Potassium384.8 mg
Calcium25.5 mg
Iron0.5 mg
Kom
Bakplaat met bakpapier
Kleine kom
Koekenpan

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Was de aardappelen en snijd in partjes, voeg toe aan een kom. Besprenkel met een klein scheutje olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Schep goed om.
  • Verdeel over een bakplaat met bakpapier en bak 25 - 35 minuten in de oven, of tot ze gaar zijn. Schep halverwege om.
  • Bak het broodje de laatste 6 - 8 minuten mee.
2
  • Snijd ondertussen de tomaat in blokjes.
  • Snijd de ui in halve ringen. Snijd de komkommer in plakken.
  • Meng in een kom de tomaat met de extra vierge olijfolie en de zwarte balsamicoazijn. Breng op smaak met peper en zout. Bewaar apart.
  • Meng in een kleine kom de mayonaise met de basilicumcrème.
3
  • Verhit een klontje roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de burger samen met de ui 2 minuten per kant.
  • Strooi de kaas over de burger in de laatste minuut van het bakken.
  • Snijd het broodje open en beleg met de cheeseburger.
4
  • Serveer alle toppings apart op tafel: de tomatensalsa, sla, gebakken ui, komkommer en basilicum-mayonaise.
  • Laat iedereen de eigen burger en salade naar smaak maken.
  • Serveer de aardappelpartjes ernaast.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders