
Gele wortels zijn een oude wortelvariëteit. In tegenstelling tot oranje wortels, die later werden gekweekt, bieden gele wortels een mildere zoetheid.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Appel
1 stuk(s)
Wortel
⅓ stuk(s)
Gele wortel
200 gram
Aardappelen
5 gram
Verse salie
(Kan bevatten: Selderij)
1 stuk(s)
Varkensworst met cheddar en gestoofde rode ui
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
20 gram
Uienchutney
½ el
[Plantaardige] roomboter
25 ml
Zoutarme kippenbouillon
¼ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout


Tip: Om afwas te besparen kun je de wortel, ui, aardappelen en appel ook meteen op de bakplaat met bakpapier mengen.

