Verschillende regio's in India hebben hun eigen garam masala-mixen, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende lokale kruiden en technieken. De mix die in dit recept wordt gebruikt bevat steranijs, karwijzaad, laurierblad en andere warme, aromatische kruiden.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
150 gram
Zoete aardappel
⅓ zakje(s)
Gedroogde tijm
½ bosje(s)
Bosui
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Wortel
¼ stuk(s)
Limoen
½ pak(ken)
Rode kidneybonen
⅓ zakje(s)
Garam masala
200 ml
Kokosmelk
½ pak(ken)
Tomatenblokjes met knoflook en ui
1 stuk(s)
Tomaat
50 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
Olijfolie
¼ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout