
Met dit recept tover je 253 gram groenten per portie op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
40 gram
Bruine snelkookrijst
80 gram
Vegan kipstukjes
(Bevat: Soja)
½ zakje(s)
Surinaamse kruiden
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Pastinaak
½ zakje(s)
Gele currykruiden
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
90 ml
Kokosmelk
5 gram
Kokosrasp
(Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Pinda's)
75 gram
Bio yoghurt Griekse stijl
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Geroosterde cashewnoten
(Bevat: Cashewnoten, Noten Kan bevatten: Noten, Macadamianoten, Paranoten, Pecannoten, Pistachenoten, Walnoten, Amandelnoten, Hazelnoten)
½ el
Olijfolie
⅓ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout


Weetje: Wist je dat 100 gram pastinaak bijna 20% van de ADH vezels bevat? Vezels houden je darmen gezond en dat heeft veel gezondheidsvoordelen. Zo neem je voedingsstoffen beter op uit je eten en zorg je voor een sterke weerstand.

