Harissa is een chilipasta uit de Maghreb, gemaakt van verschillende soorten chilipepers, specerijen en kruiden. De naam komt van het Arabische stamwoord harasa, wat pletten of pureren betekent.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
100 gram
Varkensreepjes met Oosterse kruiden
50 gram
Volkoren noedels
(Bevat Tarwe)
5 ml
Sesamolie
(Bevat Sesamzaad)
3 gram
Hello Harissa
¼ bosje(s)
Bosui
½ zakje(s)
Sesamzaad
(Bevat Sesamzaad Kan bevatten Noten, Pinda's)
100 gram
Gesneden spitskool
½ stuk(s)
Wortel
1 zakje(s)
Zoet-pittige chilisaus
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat Tarwe Kan bevatten Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
½ el
Zonnebloemolie
½ el
[Zoutarme] sojasaus
1 el
[Zoutarme] ketjap manis
naar smaak
Peper en zout
Did you know... scallions are very high in calcium compared to other vegetables, as are kale and pak choi.
Health Tip: this recipe is high in salt. If you're watching your salt intake, omit the soy sauce here and then add some later as preferred when serving.