Met dit recept tover je 282 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1.5 stuk(s)
Knoflookteen
1.25 tl
Verse gember
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
¼ bosje(s)
Bosui
½ stuk(s)
Rode peper
120 gram
Kippendijreepjes met Oosterse kruiden
20 gram
Bruine snelkookrijst
100 gram
Bloemkoolrijst
½ stuk(s)
Paksoi
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe)
20 gram
Zoet-pittige chilisaus
10 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
50 gram
Taugé
1 el
Olijfolie
1 el
[Zoutarme] sojasaus
¼ el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Als een bloemkool niet geoogst wordt, maar door mag groeien komen er witte bloemetjes aan de bloemkool. Eigenlijk eten we dus de bloemknoppen van de bloemkoolplant, deze zijn rijk aan vezels en foliumzuur.
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan eventueel wat minder sojasaus