Met dit recept tover je 366 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
¼ stuk(s)
Rode peper
½ zakje(s)
Gemalen kurkuma
75 gram
Bruine snelkookrijst
20 gram
Geroosterde cashewnoten
(Bevat: Cashewnoten, Noten Kan bevatten: Macadamianoten, Noten, Paranoten, Pecannoten, Pistachenoten, Walnoten, Amandelnoten, Hazelnoten)
½ zakje(s)
Gele currykruiden
½ blik(ken)
Tomatenblokjes
50 ml
Kokosmelk
100 gram
Spinazie
½ stuk(s)
Limoen
2.5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
1 el
Olijfolie
200 ml
Water
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Spinazie is rijk aan ijzer, wat bijdraagt aan een energiek gevoel. Eet je geen vlees? Let er dan op dat je wel voldoende ijzer binnenkrijgt door bijvoorbeeld spinazie te eten of andere groene groenten, peulvruchten, noten, zaden of tofu.