Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
125 gram
Champignons
1 stuk(s)
Prei
3 stuk(s)
Italiaans gekruide half-om-half gehaktballen
½ stuk(s)
Tomatenblokjes
75 gram
Pasta
(Bevat Gluten Kan bevatten Eieren, Soja)
25 gram
Kruidenroomkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
25 gram
Geraspte Italiaanse kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
250 ml
Runderbouillon
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Bereid de bouillon. Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn. Veeg de champignons schoon met keukenpapier. Snijd de champignons in plakken en de prei fijn.
Verhit de olijfolie in een soeppan met deksel op middelhoog vuur. Halveer de gehaktballen en bak ze 3 - 4 minuten. Ze hoeven nog niet gaar te zijn. Haal de gehaktballen uit de pan en bewaar apart.
Bak de ui, knoflook, champignons en prei 6 - 8 minuten in de soeppan. Voeg de tomatenblokjes en de runderbouillon toe aan de soeppan en breng aan de kook.
Weeg de pasta af, voeg toe aan de soeppan en kook in de saus, afgedekt, 5 - 6 minuten. Voeg eventueel nog bouillon toe als de saus te droog wordt.
Voeg de kruidenroomkaas, de helft van de geraspte Italiaanse kaas en de gehaktballen toe. Roer goed door en laat het geheel nog 3 - 4 minuten zachtjes koken zonder deksel. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
Serveer de pasta in diepe borden en garneer met de overige geraspte Italiaanse kaas.