HelloFresh
topBanner
Snelle eenpanspasta met gehaktballen

Snelle eenpanspasta met gehaktballen

met champignons en romige tomatensaus

QUICK & EASY
Lees meer

Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.

Labels:Family
Allergenen :Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuks

Ui

2 stuks

Knoflookteen

250 g

Champignons

1 stuks

Prei

6 stuks

Italiaans gekruide half-om-half gehaktballen

1 stuks

Tomatenblokjes

150 g

Pasta

(BevatGlutenbevattende granen, Traces of Egg, Traces of Soya, Kan sporen van allergenen bevatten)

50 g

Kruidenroomkaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

50 g

Geraspte Italiaanse kaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

500 ml

Runderbouillon

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3753 kJ
Energie (kcal)897 kcal
Vetten44.0 g
waarvan verzadigd19.3 g
Koolhydraten73 g
waarvan suikers16.1 g
Vezels9 g
Eiwitten46 g
Zout4.2 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Keukenpapier
Pan met deksel
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Bereid de bouillon. Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn. Veeg de champignons schoon met keukenpapier. Snijd de champignons in plakken en de prei fijn.

2

Verhit de olijfolie in een soeppan met deksel op middelhoog vuur. Halveer de gehaktballen en bak ze 3 - 4 minuten. Ze hoeven nog niet gaar te zijn. Haal de gehaktballen uit de pan en bewaar apart.

3

Bak de ui, knoflook, champignons en prei 6 - 8 minuten in de soeppan. Voeg de tomatenblokjes en de runderbouillon toe aan de soeppan en breng aan de kook.

4

Weeg de pasta af, voeg toe aan de soeppan en kook in de saus, afgedekt, 5 - 6 minuten. Voeg eventueel nog bouillon toe als de saus te droog wordt.

5

Voeg de kruidenroomkaas, de helft van de geraspte Italiaanse kaas en de gehaktballen toe. Roer goed door en laat het geheel nog 3 - 4 minuten zachtjes koken zonder deksel. Breng eventueel op smaak met peper en zout.

6

Serveer de pasta in diepe borden en garneer met de overige geraspte Italiaanse kaas.