HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSnelle Eenpanspasta Met Gehaktballen
topBanner
Snelle eenpanspasta met gehaktballen

Snelle eenpanspasta met gehaktballen

Met romige tomatensaus en courgette

QUICK & EASY
Lees meer

Deze eenpanspasta is niet alleen heel smaakvol, het staat ook nog eens zo op tafel. Zoals de naam van het recept al zegt heb je maar één pan nodig, waardoor je weinig afwas hebt. Wij hebben de gehaktballetjes alvast voor je gemaakt en gekruid met Italiaanse kruiden. Zo heb jij meer tijd om van dit lekkere gerecht te genieten!

Labels:Lekker snel
Allergenen :Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)Ei

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuk(s)

Ui

2 stuk(s)

Knoflookteen

1 stuk(s)

Courgette

1 stuk(s)

Rode paprika

6 stuk(s)

Half-om-half gehaktballetjes met Italiaanse kruiden

1 pak(ken)

Tomatenblokjes met basilicum

150 gram

Casarecce

(BevatGlutenbevattende granenKan bevattenSoja, Ei, Mosterd, Lupine)

50 gram

Kruidenroomkaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

50 gram

Geraspte grana padano

(BevatMelk (inclusief lactose), Ei)

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

500 ml

Runderbouillon

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3987 kJ
Energie (kcal)953 kcal
Vetten43.0 g
waarvan verzadigd18.6 g
Koolhydraten86 g
waarvan suikers28.0 g
Vezels10 g
Eiwitten49 g
Zout5.4 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Fruitmesje
Pan met deksel
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

• Bereid de bouillon. • Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn. • Snijd de courgette en rode paprika in kleine blokjes.

2

• Verhit de olijfolie in een soeppan met deksel op middelhoog vuur. Halveer de gehaktballen en bak ze 3 – 4 minuten. Ze hoeven nog niet gaar te zijn. • Haal de gehaktballen uit de pan en bewaar apart. • Bak de ui, knoflook, courgette en rode paprika 2 – 3 minuten in de soeppan in het bakvet van de gehaktballen.

3

• Voeg de tomatenblokjes en bouillon toe aan de soeppan en breng aan de kook. • Weeg de casarecce af, voeg toe aan de soeppan en kook de casarecce in de saus, afgedekt, 5 – 6 minuten.

4

• Voeg de kruidenroomkaas, de helft van de grana padano en de gehaktballen toe. • Roer goed door en laat het geheel nog 3 – 4 minuten zachtjes koken zonder deksel. • Serveer de pasta in diepe borden en garneer met de overige grana padano.