HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconRomige Ravioli Met Gekruid Kipgehakt En Spinazie
topBanner
Romige ravioli met gekruid kipgehakt en spinazie

Romige ravioli met gekruid kipgehakt en spinazie

met venkel, rode peper en belegen kaas

Lees meer

Verse ravioli van de Pastafabriek wordt dagelijks met liefde bereid met speciaal Italiaans meel en een originele vulling van bloemkool en beurre noisette.

Labels:FamilieLekker snel
Allergenen :Glutenbevattende granenEiMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuk(s)

Ui

2 stuk(s)

Knoflookteen

½ stuk(s)

Rode peper

1 stuk(s)

Venkel

280 gram

Ravioli met bloemkool en beurre noisette

(BevatGlutenbevattende granen, Ei, Melk (inclusief lactose))

200 gram

Kipgehakt met Italiaanse kruiden

100 gram

Spinazie

(Kan bevattenSelderij)

100 gram

Biologische crème fraîche

(BevatMelk (inclusief lactose))

25 gram

Geraspte belegen kaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3386 kJ
Energie (kcal)809 kcal
Vetten43.0 g
waarvan verzadigd20.0 g
Koolhydraten62 g
waarvan suikers7.0 g
Vezels6 g
Eiwitten41 g
Zout3.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Hapjespan met deksel
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Breng in een pan met deksel ruim water met een flinke snuf zout aan de kook voor de verse ravioli. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. Pers de knoflook of snijd fijn.

2

Halveer de venkel, snijd in kwarten en verwijder de harde kern. Snijd de venkel in kleine blokjes. Snipper de ui.

3

Haal de ravioli voorzichtig los van elkaar en kook, afgedekt, 4 - 6 minuten gaar. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.

4

Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en bak het kipgehakt in 3 minuten los op middelhoog vuur. Voeg de ui, knoflook en rode peper toe en bak 2 minuten mee. Voeg de venkel en 1 el water per persoon toe, bestrooi met peper en zout en bak, afgedekt, 5 minuten.

5

Zet het vuur laag en scheur de spinazie, eventueel in delen, klein boven de wok of hapjespan. Laat al roerend slinken. Voeg de crème fraîche en de helft van de belegen kaas toe en roer goed door. Voeg de ravioli toe, breng verder op smaak met peper en zout en verhit nog 1 minuut.

6

Verdeel de ravioli over de borden. Garneer met de overige belegen kaas.