Verse ravioli van de Pastafabriek wordt dagelijks met liefde bereid met speciaal Italiaans meel en een originele vulling van bloemkool en beurre noisette.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Ui
2 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode peper
1 stuk(s)
Venkel
280 gram
Ravioli met bloemkool en beurre noisette
(BevatGlutenbevattende granen, Ei, Melk (inclusief lactose))200 gram
Kipgehakt met Italiaanse kruiden
100 gram
Spinazie
(Kan bevattenSelderij)100 gram
Biologische crème fraîche
(BevatMelk (inclusief lactose))25 gram
Geraspte belegen kaas
(BevatMelk (inclusief lactose))1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Breng in een pan met deksel ruim water met een flinke snuf zout aan de kook voor de verse ravioli. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. Pers de knoflook of snijd fijn.
Halveer de venkel, snijd in kwarten en verwijder de harde kern. Snijd de venkel in kleine blokjes. Snipper de ui.
Haal de ravioli voorzichtig los van elkaar en kook, afgedekt, 4 - 6 minuten gaar. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.
Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en bak het kipgehakt in 3 minuten los op middelhoog vuur. Voeg de ui, knoflook en rode peper toe en bak 2 minuten mee. Voeg de venkel en 1 el water per persoon toe, bestrooi met peper en zout en bak, afgedekt, 5 minuten.
Zet het vuur laag en scheur de spinazie, eventueel in delen, klein boven de wok of hapjespan. Laat al roerend slinken. Voeg de crème fraîche en de helft van de belegen kaas toe en roer goed door. Voeg de ravioli toe, breng verder op smaak met peper en zout en verhit nog 1 minuut.
Verdeel de ravioli over de borden. Garneer met de overige belegen kaas.