Met dit recept tover je 345 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Sjalot
1 stuk(s)
Knoflookteen
250 gram
Witte asperges
½ stuk(s)
Pastinaak
75 gram
Risottorijst
10 gram
Pijnboompitten
5 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
10 gram
Kappertjes
2.5 gram
Verse dragon
10 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
¼ stuk(s)
Citroen
25 gram
Geraspte oude Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1.5 el
Olijfolie
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
250 ml
Water
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout