
In sperziebonen zitten belangrijke mineralen. Zo zorgt kalium voor het behoud van een gezonde bloeddruk en zorgen ijzer en foliumzuur voor een energieker gevoel.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
25 gram
Geraspte gruyère DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
100 gram
Rundergehakt met Italiaanse kruiden
(Kan bevatten: Selderij, Soja, Gluten, Ei, Mosterd)
75 gram
Orzo
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Soja, Ei, Mosterd, Lupine)
1 stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
75 gram
Sperziebonen
5 gram
Verse krulpeterselie en tijm
0.16 stuk(s)
Citroen
250 ml
Zoutarme runderbouillon
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
¼ el
[Plantaardige] roomboter
½ tl
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout




Weetje: Sperziebonen zijn rijk aan kalium, wat bijdraagt aan het behoud van een gezonde bloeddruk. Daarnaast zijn sperziebonen rijk aan ijzer en foliumzuur, wat zorgt voor een energiek gevoel.