HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconRavioli Gevuld Met Paddenstoelen Met Ovengroenten En Grana Padano
topBanner
Ravioli gevuld met paddenstoelen met ovengroenten en grana padano

Ravioli gevuld met paddenstoelen met ovengroenten en grana padano

Eenvoudig een lekkere pasta op tafel

Lees meer

Ravioli is een gevulde pastasoort. Deze keer bestaat de vulling uit paddenstoelen. Dit Italiaanse gerecht kan binnen 20 minuten op tafel staan en is ontzettend smaakvol door de ovengroenten en de grana padano. Het bewijs dat je voor een lekkere, verse maaltijd heus niet lang in de keuken hoeft te staan. Smullen!

Labels:Lekker snelVeggie
Allergenen :GlutenEierenMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuk(s)

Aubergine

250 gram

Rode cherrytomaten

1 tl

Paprikapoeder

300 gram

Verse ravioli met bospaddenstoel en truffel

(BevatGluten, Eieren, Melk (inclusief lactose))

50 gram

Geraspte grana padano

(BevatEieren, Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

2 el

Olijfolie

naar smaak

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden/ per gerecht
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
/ per gerecht
Energie (kcal)613 kcal
Energie (kJ)2565 kJ
Vetten24.0 g
waarvan verzadigd7.0 g
Koolhydraten73 g
waarvan suikers0.0 g
Vezels9 g
Eiwitten24 g
Zout0.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Oven
Koekenpan
Bakpapier
Bakplaat
Pan met deksel
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Verwarm de oven op 200 graden.

2

Snijd de aubergine in dunne plakken en besprenkel met de olijfolie. Snijd de cherrytomaten doormidden. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en bak de aubergine aan elke kant 1 – 2 minuten.

3

Verdeel vervolgens de aubergine over een bakplaat met bakpapier. Voeg de cherrytomaten toe en bestrooi met paprikapoeder, peper en zout. Bak 10 minuten in de oven.

4

Kook ondertussen 750 ml water per persoon in een pan met deksel voor de ravioli.

5

Kook de ravioli, afgedekt, 2 - 3 minuten. Giet daarna af en bewaar een beetje kookvocht.

6

Doe de ravioli, ovengroenten en de helft van de grana padano in de koekenpan en bak 1 – 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg 1 el kookvocht per persoon toe en breng op smaak met peper, zout en extra vierge olijfolie.

7

Verdeel de ravioli en de saus over de borden. Garneer met de overige kaas.