
De oorsprong van brie gaat terug tot de 8ste eeuw. Het verhaal gaat dat keizer Karel de Grote zo dol was op de romige kaas dat hij deze regelmatig liet bezorgen op zijn kasteel in Aken!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
40 gram
Franse roombrie
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
250 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Prei
10 gram
Pecanstukjes
(Bevat: Noten, Pecannoten)
½ zakje(s)
Gedroogde tijm
1 stuk(s)
Portobello
½ stuk(s)
Appel
½ stuk(s)
Rode ui
25 ml
Aardbeiensaus
2 el
Honing [of plantaardig alternatief]
1.5 el
[Plantaardige] roomboter
40 ml
Water voor saus
½ el
Zwarte balsamicoazijn
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
2 tl
Mosterd
1
[Plantaardige] melk
naar smaak
Peper en zout





