Hoewel het er ouderwets uitziet, is ciabatta moderner dan je zou denken. Het broodje werd voor het eerst ontwikkeld in 1982 door Arnaldo Cavallari. De naam betekent pantoffel in het Italiaans omdat het de vorm heeft van een pantoffel!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
2.5 gram
Verse tijm
(Kan bevatten: Selderij)
150 gram
Pompoenblokjes
75 gram
Zoete aardappel
50 gram
Rode splitlinzen
(Kan bevatten: Gluten)
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Volkoren ciabatta
(Bevat: Soja, Tarwe, Gerst, Gluten, Haver, Rogge, Sesamzaad Kan bevatten: Gluten, Noten, Ei, Melk (inclusief lactose), Mosterd)
25 gram
Crème fraîche
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Wortel
1 el
Olijfolie
300 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Witte balsamicoazijn
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout