Je kunt niet alle stelen eten van verse kruiden, de harde stelen zijn namelijk niet eetbaar. Tijm is een van de kruiden met een harde, niet eetbare, steel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
2.5 gram
Verse tijm
150 gram
Pompoenblokjes
75 gram
Zoete aardappel
50 gram
Rode splitlinzen
10 gram
Pompoenpitten
½ stuk(s)
Volkoren ciabatta
25 gram
Crème fraîche
1 el
Olijfolie
300 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Witte balsamicoazijn
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat pompoenpitten van alle noten en pitten het rijkst zijn aan magnesium en fosfor? Magnesium zorgt onder andere voor gezonde spieren en fosfor helpt bij sterke botten en tanden.