topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Pizzette in 3 smaken

Caprese, Funghi en Coppa di Parma | +/-15 stuks

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Cashewnoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd10 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

25 gram

Passata

1 stuk(s)

Knoflookteen

0.13 zakje(s)

Italiaanse kruiden

0.13 bol(len)

Mozzarella

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1.3 gram

Vers basilicum

65 gram

Champignons

½ stuk(s)

Ui

3.25 gram

Geraspte Italiaanse kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

5.2 gram

Pesto genovese

(Bevat Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Pinda's, Noten)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)261 kJ
Energie (kcal)62 kcal
Vetten3.7 g
waarvan verzadigd1.5 g
Koolhydraten3.4 g
waarvan suikers1.9 g
Vezels1.1 g
Eiwitten3.4 g
Zout0.2 g

Benodigdheden

Kleine kom
Deegroller

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Pers de knoflook of snijd fijn en meng in een kleine kom met de passata en de Italiaanse kruiden.
  • Snijd de rode ui in dunne ringen en de champignons in dunne plakjes.
  • Scheur de mozzarella in stukken en snijd de basilicum fijn.
2
  • Rol het pizzadeeg uit over een bakplaat met bakpapier.
  • Gebruik de bovenkant van een waterglas (zie Tip) en druk of snijd ongeveer 15 kleine rondjes uit het pizzadeeg.
  • Maak van het overige deel een bolletje en rol het pizzadeeg uit met een deegroller. Probeer hier nog een rondje uit te snijden.

Tip: Heb je een ronde steekring? Gebruik deze dan om de rondjes mee uit te snijden.

3
  • Besmeer alle pizzettes met 1 el tomatensaus.
  • Voor de Caprese: Beleg met de helft van de mozzarella en besprenkel vervolgens met de pesto.
  • Voor de Coppa di Parma: Beleg met de andere helft van de mozzarella.
  • Voor de Funghi: Beleg met de champignons, rode ui en bestrooi met de geraspte kaas.



4
  • Bak de pizzettes 8 - 10 minuten in de oven.
  • Voor de Coppa di Parma: garneer met de Coppa di Parma.
  • Garneer alle pizzettes met vers basilicum en de Parmigiano reggianovlokken.
  • Serveer de pizzettes warm.