met dit recept tover je 289 gram groenten per portie op je bord!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Gemalen komijnzaad
25 gram
Rode splitlinzen
(Kan bevatten: Gluten)
½
Tomatenpuree
½ zakje(s)
Gele currykruiden
½ zakje(s)
Garam masala
75 gram
Biologische halfvolle yoghurt
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
50 gram
Spinazie
90 ml
Kokosmelk
¼ stuk(s)
Limoen
2 stuk(s)
Volkoren Libanees platbrood
(Bevat: Tarwe, Gluten)
5 gram
Thais basilicum
½ el
Olijfolie
100 ml
Water voor saus
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Aubergine is een veelzijdige groente. Wist je dat het vol zit met ijzer en vitamine C?
Tip: Voeg meer olijfolie toe als de aubergine te droog wordt.
Tip: Je kunt er ook voor kiezen om de tortilla's op te warmen in een hapjespan zonder olie. Verwarm ze dan 1 - 2 minuten per kant, tot ze goudbruin zijn. Houd de tortilla's op laag vuur warm tot serveren.