Met dit recept tover je 308 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Bruine snelkookrijst
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
2.5 tl
Verse gember
120 gram
Kippendij
1 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Citroen
75 gram
Bio yoghurt Griekse stijl
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Kerriepoeder
(Bevat: Selderij, Mosterd)
½ zakje(s)
Gemalen komijnzaad
½ zakje(s)
Garam masala
100 gram
Passata
25 gram
Roomkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Mini-komkommer
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Tip: Als je nog citroenpartjes over hebt, kun je deze er eventueel naast serveren.