
Conchiglie wordt geprezen om zijn vorm - de pastaschelpjes vullen zich perfect met de saus en leveren zo smaakvolle hapjes op!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
90 gram
Conchiglie
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja, Lupine)
5 gram
Verse bladpeterselie & basilicum
40 gram
Pesto genovese
(Bevat: Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten: Pinda's, Noten)
⅔ stuk(s)
Courgette
½ bol(len)
Mozzarella
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Rodewijnazijn
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle pasta, maar gebruik slechts 2/3. De overige pasta kun je de volgende dag in een lunchsalade verwerken.

Weetje: Courgette behoort tot de vruchtgroenten, net als komkommer, pompoen en tomaat. Wist je dat courgette rijk is aan ijzer, vitamine C en calcium?

