
Salami komt oorspronkelijk uit Italië. Iets dat vrijwel in alle salamisoorten verwerkt wordt, is knoflook. Dit zorgt dan ook voor de sterke geur van salami.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Orzo
(Bevat: Tarwe, Gluten Kan bevatten: Mosterd, Soja)
3 plak(ken)
Salami
½ unit
Knoflookteen
½ unit
Rode ui
½ unit
Courgette
5 gram
Verse bladselderij
(Bevat: Selderij)
10 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
¼ unit
Citroen
25 gram
Roomkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
50 gram
Mini-romatomaten
½ unit
Zoutarm groentebouillonblokje
½ tl
Zwarte balsamicoazijn
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 tl
Wittewijnazijn
½ el
Olijfolie
1 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout



