
Wist je dat aubergines vaak als vleesvervanger worden gebruikt door hun smaak en textuur? Daarbij zijn ze een goede bron van vezels.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Aubergine
1 stuk(s)
Knoflookteen
75 gram
Orzo
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
5 gram
Vers basilicum
1 stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1.5 tl
Paprikapoeder
25 gram
Roomkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ pak(ken)
Tomatenblokjes met knoflook en ui
125 ml
Zoutarme groentebouillon
1.5 el
Olijfolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
½ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout




Weetje: Aubergine is een veelzijdige groente. Wist je dat het vol zit met ijzer en vitamine C?