
Orecchiette is een typische pasta uit Apulië, een regio in Zuid-Italië. Hun naam hebben ze te danken aan hun vorm, die lijken op kleine oren.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
90 gram
Orecchiette
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja)
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Kipgehakt met Mediterrane kruiden
75 gram
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
50 gram
Spinazie
15 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
125 gram
Champignons
1 el
[Plantaardige] roomboter
75 ml
Zoutarme paddenstoelen- of groentebouillon
1 tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Champignons zijn rijk aan het mineraal fosfor dat samen met calcium zorgt voor stevige botten en tanden.


