Udonnoedels zijn Japan's dikste noedels. Ze worden op veel verschillende manieren gegeten: in heldere bouillon, kruidige curry of in de zomer koud met een dipsausje.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Wortel
65 gram
Champignons
100 gram
Spitskool en broccoli
110 gram
Verse udonnoedels
½ zakje(s)
Vietnamese saus
½ stuk(s)
Ui
5 gram
Gemberpuree
1 stuk(s)
Pangasiusfilet
1 stuk(s)
Knoflookteen
400 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Zonnebloemolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ tl
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wortel is een echte vitamine A bom. Goed voor de groei, gezonde huid, haar en nagels, de ogen en het afweersysteem. Vitamine A zit ook in onder andere boerenkool, spinazie, broccoli en ei.
Tip: Let jij op je zoutinname? Laat de sojasaus dan achterwege.