De kippendij is gekruid met vijfkruidenpoeder - veel gebruikt in de Aziatische keuken met een combinatie van vijf smaken: zoet, zout, zuur, bitter en pittig.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
¼ stuk(s)
Rode peper
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Kippendijreepjes met kebabkruiden
200 gram
Groentemix: paprika, prei, wortel en kool
(Kan bevatten Selderij)
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
100 gram
Mie noedels
(Bevat Tarwe)
20 ml
Ketjap manis
(Bevat Soja, Tarwe)
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de sojasaus en de helft van de ketjap. Je kunt eventueel naar smaak extra toevoegen na serveren.