Naanpizza met yazzara, rundergehakt en spinazie
Naanpizza met yazzara, rundergehakt en spinazie

Naanpizza met yazzara, rundergehakt en spinazie

met frisse salade van tomaat en komkommer

Yazzara is een frisse groentedip gemaakt van pompoen, wortel, room en gember. Het geeft jouw naanpizza kleur, geur en pit!

Tags:
Extra Veggies
Allergens:
Wheat
•Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

1 piece

Naan bread

(Contains Wheat)

½ piece

Onion

½ piece

Garlic

100 g

Beef mince with kofta seasoning

(May be present Egg, Mustard, Celery, Soy, Gluten)

100 g

Spinach

(May be present Celery)

1 piece

Tomato

40 g

Yazzara

(Contains Milk)

½ piece

[Persian] cucumber

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olive oil

½ tablespoon

Extra virgin olive oil

1 teaspoon

White balsamic vinegar

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)3114 kJ
Calories744 kcal
Fat36.6 g
Saturated Fat9.9 g
Carbohydrate65.6 g
Sugar12.3 g
Dietary Fiber8.9 g
Protein32.8 g
Salt2.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

•Tall-Sided Pan
•Salad Bowl

Cooking Steps

Voorbereiden
1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Bak het naanbrood 4 - 6 minuten in de oven (zie Tip).
  • Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn.

Tip: Je kunt het naanbrood ook vlak voor het beleggen toasten in een broodrooster.

Bakken
2
  • Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de ui en knoflook 2 - 3 minuten. 
  • Voeg het rundergehakt toe en bak 3 minuten mee. 
  • Voeg de helft van de spinazie toe en bak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
Salade maken
3
  • Snijd ondertussen de tomaat in partjes en de komkommer in blokjes.
  • Snijd de overige spinazie fijn of laat heel. 
  • Meng in een saladekom de witte balsamicoazijn met de extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
  • Voeg de tomaat, komkommer en overige spinazie toe aan de saladekom en meng met de dressing.

Weetje: Spinazie bevat veel voedingsstoffen, waaronder ijzer. IJzer is essentieel voor het vervoeren van zuurstof in ons lichaam, wat bijdraagt aan een energiek gevoel.

Serveren
4
  • Besmeer de naan met de yazzara.
  • Schep het gehakt met de spinazie erop.
  • Serveer de naanpizza met de salade.