Skip to main content
Vegetarische nasi goreng
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarische nasi goreng

Vegetarische nasi goreng

Uit de keuken van Maass | 1 portie | 400 g

Elke dag lekker vers eten en toch af en toe het koken skippen? Dan kies je voor Uit De Keuken van Maass. De lekkerste maaltijden, dagvers bij jou thuisbezorgd door je vertrouwde HelloFresh bezorger. Met elke week weer andere verse maaltijden op het menu kies jij gemakkelijk de perfecte aanvulling op je HelloFresh menu.

INGREDIËNTEN: water, rijst, witte kool, EI (EI) (scharrelheelEI (EI), taugé, winterpeen 2mm, ui, winterpeen, bosui, zonnebloemolie, ui, knolselderij, rode paprika, champignon, prei, koriander, zoete SOJAsaus (SOJA) (water, rietsuikerstroop, SOJAbonen (SOJA), zout, rijst, suiker), suiker, gemberpuree (gember, water, azijn, citrusvezel), witte wijnazijn (SULFIET), SOJAsaus (SOJA) (zout, TARWE (GLUTEN), alcohol, SOJAbonen (SOJA)), kokos, PINDA (PINDA. NOTEN), zout, knoflook (knoflook, water, zout, citrusvezel, citroensap), citroengraspuree (citroengras, water, azijn, zout, citroenvezel), sambal (rode peper, water, rietsuiker, zout, Xanthaangom), gember, knoflookpoeder (SULFIET) (bevat SULFIET (SULFIET)), kurkuma, komijnzaad, korianderzaad, korianderzaad, currypoeder (koriander, kurkuma, zwarte peper, komijn, fenegriek, kardemom, spaanse peper, paprika), suiker, olijfolie, gemalen chili, peper, rode chilipeper, koriander, chilipeper, peper.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7 ⁰C). Na openen beperkt houdbaar. MAGNETRON: prik enkele gaatjes in de folie en verwarm in 5 minuten op 750 WATT. Vervolgens 1 minuut laten staan voor openmaken. OVEN: voorverwarmen op 180 graden. Plaats maaltijd met folie in oven en verwarm in 25 minuten. Door en door verhitten.

Uit de keuken van Maass Tijnmuiden 25 1046 AK Amsterdam Nederland

Labels:
Veggie
Opwarmen
Allergenen :
Ei
Pinda's
Soja
Zwaveldioxide en sulfiet
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd5 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 stuk(s)

Vegetarische nasi goreng

(Bevat: Ei, Pinda's, Soja, Zwaveldioxide en sulfiet, Tarwe Kan bevatten: Selderij, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten, Sesamzaad)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)261 kcal
Energie (kJ)1093 kJ
Vetten9.5 g
waarvan verzadigd2 g
Koolhydraten35.8 g
waarvan suikers4.7 g
Vezels0 g
Eiwitten6.5 g
Zout1.3 g

Instructies

1

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7 ⁰C). Na openen beperkt houdbaar. MAGNETRON: prik enkele gaatjes in de folie en verwarm in 5 minuten op 750 WATT. Vervolgens 1 minuut laten staan voor openmaken. OVEN: voorverwarmen op 180 graden. Plaats maaltijd met folie in oven en verwarm in 25 minuten. Door en door verhitten.

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Stamppot van spruitjes en prei met varkensboerenworst

Stamppot van spruitjes en prei met varkensboerenworst

met spekjes en Belgische kruidenmix
Teriyakiburger met ontbijtspek op brioche

Teriyakiburger met ontbijtspek op brioche

met peultjes, gomasio en aardappelpartjes
Pittige kipdrumsticks met couscous

Pittige kipdrumsticks met couscous

met kruidige labnesaus en groenten
Mariachi taco's geïnspireerd op Miguel

Mariachi taco's geïnspireerd op Miguel

met varkensgehakt, zure room en tomatensalsa
Steak met citroenmayonaise en vers basilicum

Steak met citroenmayonaise en vers basilicum

met pittige parelcouscous, courgette en Siciliaanse kruiden
Indonesische stijl curry met ei en gefrituurde uitjes

Indonesische stijl curry met ei en gefrituurde uitjes

met rijst, koriander en komkommer
Fusion penne met rundergehakt en peterselie-yoghurtsaus

Fusion penne met rundergehakt en peterselie-yoghurtsaus

met Parmigiano Reggiano, aubergine en Midden-Oosterse kruiden
Boekoeloekoeburger op een wortelbroodje

Boekoeloekoeburger op een wortelbroodje

met aardappelpartjes, gebakken ei en komkommersalade
Wraps met chipotle, zwarte bonen en avocado

Wraps met chipotle, zwarte bonen en avocado

met kruidige venkelsla, koriander en limoen
Indonesische-stijl stoofpot met sukadelap en kokos

Indonesische-stijl stoofpot met sukadelap en kokos

met rijst, zoetzure groenten en koriander
Kippendij met zoete-aardappelpuree en maïs-salsa

Kippendij met zoete-aardappelpuree en maïs-salsa

en voor ouders: pittige jalapeñosaus, limoen en koriander
Portobello'steaks' met chimichurri en witte kaas

Portobello'steaks' met chimichurri en witte kaas

met aardappelpuree en geroosterde paprika
Bulgurbowl met kipgehakt en Mexicaanse kruiden

Bulgurbowl met kipgehakt en Mexicaanse kruiden

met avocado, tomaat en bieten-tortillachips
Steak met Thaise stijl quinoasalade en pinda's

Steak met Thaise stijl quinoasalade en pinda's

met sesam-limoendressing, paarse wortel en bruine rijst
Shakshuka met tonijn, feta en basilicumcrème

Shakshuka met tonijn, feta en basilicumcrème

met Libanees platbrood, courgette en puntpaprika
Varkenshaassaté met pindasaus en frietjes

Varkenshaassaté met pindasaus en frietjes

met komkommersalade, rode peper en gebakken ui
Linzenschotel met kaas

Linzenschotel met kaas

met salade van veldsla en pompoenpitten
Plantaardige kipstukjes in kerrie-pindasaus

Plantaardige kipstukjes in kerrie-pindasaus

met rijst, snijbonen en mangochutney
Za'atar wraps met varkensboerengehakt en verse kruiden

Za'atar wraps met varkensboerengehakt en verse kruiden

met sinaasappelroomkaas, frisse salsa en sumak
Krokante vegetarische kipburger op brioche

Krokante vegetarische kipburger op brioche

pick ‘n’ mix toppings: honing-mosterddressing, gekaramelliseerde ui en meer!