Skip to main content
Vegetarische nasi goreng
Vegetarische nasi goreng

Vegetarische nasi goreng

Uit de keuken van Maass | 1 portie | 400 g

Elke dag lekker vers eten en toch af en toe het koken skippen? Dan kies je voor Uit De Keuken van Maass. De lekkerste maaltijden, dagvers bij jou thuisbezorgd door je vertrouwde HelloFresh bezorger. Met elke week weer andere verse maaltijden op het menu kies jij gemakkelijk de perfecte aanvulling op je HelloFresh menu.

INGREDIËNTEN: water, rijst, witte kool, EI (EI) (scharrelheelEI (EI), taugé, winterpeen 2mm, ui, winterpeen, bosui, zonnebloemolie, ui, knolselderij, rode paprika, champignon, prei, koriander, zoete SOJAsaus (SOJA) (water, rietsuikerstroop, SOJAbonen (SOJA), zout, rijst, suiker), suiker, gemberpuree (gember, water, azijn, citrusvezel), witte wijnazijn (SULFIET), SOJAsaus (SOJA) (zout, TARWE (GLUTEN), alcohol, SOJAbonen (SOJA)), kokos, PINDA (PINDA. NOTEN), zout, knoflook (knoflook, water, zout, citrusvezel, citroensap), citroengraspuree (citroengras, water, azijn, zout, citroenvezel), sambal (rode peper, water, rietsuiker, zout, Xanthaangom), gember, knoflookpoeder (SULFIET) (bevat SULFIET (SULFIET)), kurkuma, komijnzaad, korianderzaad, korianderzaad, currypoeder (koriander, kurkuma, zwarte peper, komijn, fenegriek, kardemom, spaanse peper, paprika), suiker, olijfolie, gemalen chili, peper, rode chilipeper, koriander, chilipeper, peper.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7 ⁰C). Na openen beperkt houdbaar. MAGNETRON: prik enkele gaatjes in de folie en verwarm in 5 minuten op 750 WATT. Vervolgens 1 minuut laten staan voor openmaken. OVEN: voorverwarmen op 180 graden. Plaats maaltijd met folie in oven en verwarm in 25 minuten. Door en door verhitten.

Uit de keuken van Maass Tijnmuiden 25 1046 AK Amsterdam Nederland

Labels:
Veggie
Opwarmen
Allergenen :
Ei
Pinda's
Soja
Zwaveldioxide en sulfiet
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd5 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 stuk(s)

Vegetarische nasi goreng

(Bevat: Ei, Pinda's, Soja, Zwaveldioxide en sulfiet, Tarwe Kan bevatten: Selderij, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten, Sesamzaad)

Voedingswaarden

Energie (kcal)261 kcal
Energie (kJ)1093 kJ
Vetten9.5 g
waarvan verzadigd2 g
Koolhydraten35.8 g
waarvan suikers4.7 g
Eiwitten6.5 g
Zout1.3 g

Instructies

1

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7 ⁰C). Na openen beperkt houdbaar. MAGNETRON: prik enkele gaatjes in de folie en verwarm in 5 minuten op 750 WATT. Vervolgens 1 minuut laten staan voor openmaken. OVEN: voorverwarmen op 180 graden. Plaats maaltijd met folie in oven en verwarm in 25 minuten. Door en door verhitten.

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Italiaanse stijl tortellonisoep met spinazie

Italiaanse stijl tortellonisoep met spinazie

met Italiaanse kaas en basilicumcrème
Singapore stijl noedels met garnalen en buikspek

Singapore stijl noedels met garnalen en buikspek

geïnspireerd op Hokkien Mee, met gefrituurde uitjes en limoen
Lomo saltado stijl biefstukreepjes met frietjes

Lomo saltado stijl biefstukreepjes met frietjes

Peruaanse klassieker, met tomaat, peterselie en paprika
Romige kipgehaktballetjes met orzo en broccoli

Romige kipgehaktballetjes met orzo en broccoli

één simpel recept, met extra smaken voor ouders!
Sticky kalkoensaté met gesmoorde kokosboontjes

Sticky kalkoensaté met gesmoorde kokosboontjes

met rijst, rode peper en gele currykruiden
Romige groenelinzenstoof met pecorino

Romige groenelinzenstoof met pecorino

met boerenkool en knoflook-maanzaadbroodje
Pesto mac & cheese met kaasblokjes en mozzarella

Pesto mac & cheese met kaasblokjes en mozzarella

met verborgen groenten voor kinderen: broccoli
Kikkererwtencurry met zoete aardappel

Kikkererwtencurry met zoete aardappel

met rijst, abrikozenchutney en verse kruiden
Goedgevulde couscousbowl met witte kaas

Goedgevulde couscousbowl met witte kaas

met zoete aardappel, citroen, amandelen en komkommer
Entrecote met sinaasappelgeglaceerde wortels en amandelschaafsel

Entrecote met sinaasappelgeglaceerde wortels en amandelschaafsel

met zoete-aardappelpuree, uienjus en komkommersalade
Keto-vriendelijke varkenshaassalade met witte kaas en komkommeryoghurt

Keto-vriendelijke varkenshaassalade met witte kaas en komkommeryoghurt

met geroosterde aubergine, botersla en cashewstukjes
Kaasschnitzel met knoflookkrieltjes

Kaasschnitzel met knoflookkrieltjes

met romige komkommer-appelsalade en verse kruiden
Vistaco's met avocado-kiwisalsa en zure room

Vistaco's met avocado-kiwisalsa en zure room

met jalapeño, rodekool en verse kruiden
Frisse krieltjessalade met tonijn en witte kaas

Frisse krieltjessalade met tonijn en witte kaas

met kappertjes, sperziebonen en verse dille
Kipfilethaasje in zoete sojasaus met pikante honingpinda's

Kipfilethaasje in zoete sojasaus met pikante honingpinda's

met knoflookrijst, paksoi en wortel
Vlaamse stijl saucijzenbroodjes

Vlaamse stijl saucijzenbroodjes

met zelfgemaakte appelmoes en rauwkost
Romige zoete-aardappeldahl met naan

Romige zoete-aardappeldahl met naan

met pompoenpittensalsa, limoen en spinazie
Stir-fry met tempeh en pittige ketjapsaus

Stir-fry met tempeh en pittige ketjapsaus

met aardappelpartjes en groenten
Kippendijreepjes in gele currysaus

Kippendijreepjes in gele currysaus

met bloemkoolrijst en paprika
Plantaardige schnitzel met knoflook-gemberrijst

Plantaardige schnitzel met knoflook-gemberrijst

met zoetzure rauwkost, zoete Aziatische saus en gomasio