
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Dit recept is geïnspireerd op gambas al ajillo, een populair Spaans gerecht. Deze week serveer je het met stokbrood, aioli en een beetje citroen.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
10 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
2 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Rode peper
1 stuk(s)
Citroen
50 gram
Aioli
(Bevat: Ei, Mosterd Kan bevatten: Selderij, Weekdieren, Melk (inclusief lactose), Soja, Gluten, Sesamzaad, Vis, Schaaldieren)
360 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
1 stuk(s)
Baguette
(Bevat: Gluten, Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten: Selderij, Melk (inclusief lactose), Soja, Sesamzaad, Ei, Mosterd, Noten)
¾ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout