
Gevulde kastanjechampignons met geitenkaas
2 porties | met walnoten en honing
Tover deze kastanjechampignons tijdens de feestdagen om in een feestelijk hapje! Vul de champignons met de verse geitenkaas en maak het helemaal af met de walnootstukjes, rucola en honing-mosterddressing.
Labels:
Veggie
•Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
•Walnoten
•Mosterd
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Bereidingstijd20 minuten
Bereidingstijd10 minuten
MoeilijkheidMakkelijk
Ingredienten
/ Voor 2 personen
250 gram
Kastanjechampignons
50 gram
Verse geitenkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
20 gram
Walnootstukjes
(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
80 gram
Rucola
40 gram
Honing-mosterddressing
(Bevat Mosterd)
Zelf toevoegen
½ el
[Plantaardige] roomboter
2 tl
Honing
naar smaak
Peper en zout
Benodigdheden
•Koekenpan
•Bakplaat met bakpapier
•Saladekom
Instructies
1
- Verwarm de oven voor op 190 graden.
- Verwijder de steeltjes van de kastanjechampignons en snijd de steeltjes fijn.
- Verhit 1/2 el roomboter in een koekenpan op hoog vuur en bak de champignonsteeltjes 2 - 3 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
2
- Leg de kastanjechampignons op een bakplaat met bakpapier.
- Vul de champignons met de gebakken steeltjes en vervolgens met de geitenkaas.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel de walnootstukjes erover.
3
- Bak de gevulde champignons 8 - 10 minuten in de oven.
- Meng ondertussen in een saladekom de rucola met de honing-mosterddressing. Breng op smaak met peper en zout.
4
- Verdeel de rucola over de borden en serveer de gevulde champignons erbovenop.
- Besprenkel de gevulde champignons met de honing.