HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconFusilli Met Kastanjechampignons, Koolrabi En Verse Peterselie
topBanner
Fusilli met kastanjechampignons, koolrabi en verse peterselie

Fusilli met kastanjechampignons, koolrabi en verse peterselie

Met pittige pecorino en kookroom

Lees meer

De kastanjechampignon is een belangrijke bron van vitamine B2, vezels, foliumzuur, kalium en fosfor. Een gezonde groente dus! De kastanjechampignon kun je 5 dagen gekoeld bewaren. Champignons kun je het beste schoonvegen met keukenpapier.Over de koolrabi, inclusief snijtips, kun je alles lezen op ons blog!

Allergenen :Glutenbevattende granenMelk

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd30 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

2 stuk(s)

Knoflookteen

⅔ stuk(s)

Ui

250 gram

Kastanjechampignons

1 stuk(s)

Koolrabi

3 takje(s)

Verse bladpeterselie

(Kan bevattenSelderij)

180 gram

Fusilli

(BevatGlutenbevattende granenKan bevattenLupine, Soja, Ei, Mosterd)

3 el

Kookroom

(BevatMelk)

50 gram

Geraspte pecorino

(BevatMelk)

Zelf toevoegen

1 stuk(s)

Groentebouillonblokje

2 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden/ per gerecht
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
/ per gerecht
Energie (kcal)639 kcal
Energie (kJ)2674 kJ
Vetten10.0 g
waarvan verzadigd27.0 g
Koolhydraten68 g
waarvan suikers0.0 g
Vezels12 g
Eiwitten25 g
Zout0.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Deksel
Pan
Koekenpan
Bord
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Kook 500 ml water per persoon met het bouillonblokje in een pan met deksel voor de fussili.

2

Snijd of pers de knoflook fijn. Snipper de ui. Snijd de kastanjechampignons in plakken. Schil de koolrabi en snijd in blokjes van 1 cm. Snijd of hak de peterselie fijn.

3

Kook de fusilli, afgedekt, 10 minuten en giet daarna af.

4

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan en fruit de knoflook en ui 2 minuten op middelmatig vuur. Voeg de koolrabi toe en bak 10 minuten op laag vuur. Voeg halverwege de kastanjechampignons toe.

5

Voeg de kookroom, helft van de pecorino, helft van de peterselie en de fusilli toe aan de wok of hapjespan en bak 2 minuten mee. Breng op smaak met peper.

6

Verdeel de pasta over de borden en garneer met de overige pecorino en peterselie.