Skip to main content
Gerookte forelfilet

In een aperitiefhapje, voorgerecht, salade of soep - deze gerookte forelfilet komt ongetwijfeld van pas tijdens jouw kerstdiner.

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 stuk(s)

Forel

Voedingswaarden

Energie (kcal)30 kcal
Energie (kJ)126 kJ
Vetten1 g
Eiwitten5 g
Zout0.5 g

Instructies

1

INGREDIËNTEN: 97,6% Forel (VIS) (Oncorhynchus Mykiss) (Aquacultuurproduct uit Griekenland), zout, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), rook. ALLERGENEN: Vis. BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 4°C). Na openen beperkt houdbaar. Half uur voor consumptie op kamertemperatuur brengen. Verpakt onder beschermende atmosfeer. HERKOMST: Gekweekt in Griekenland

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders