Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Brood met dips: de perfecte snack voor bij de borrel! De dips maak je helemaal zelf met verse ingrediënten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
3 stuk(s)
Rode puntpaprika
1 stuk(s)
Knoflookteen
40 gram
Walnootstukjes
½ zakje(s)
Gemalen komijnzaad
2 tl
Gerookt paprikapoeder
10 gram
Verse basilicum en oregano
1 bol(len)
Burrata
100 gram
Crème fraîche
1 stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
120 gram
Pesto genovese
285 gram
Breekbrood met Italiaanse kruiden
1 el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Wittewijnazijn
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout