Met dit recept tover je 265 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Rode puntpaprika
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
75 gram
Sperziebonen
1 stuk(s)
Kipfilet
½ zakje(s)
BBQ-rub
75 gram
Parelgerst
(Bevat Gerst Kan bevatten Gluten)
½ zakje(s)
Kerriepoeder
(Bevat Selderij, Mosterd)
½ zakje(s)
Gele currykruiden
50 gram
Spinazie
25 gram
Piccalilly
(Bevat Soja, Tarwe, Mosterd)
75 gram
Bio yoghurt Griekse stijl
(Bevat Melk (inclusief lactose))
¼ stuk(s)
[Zoutarm] kippenbouillonblokje
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Je kunt ook de kipfilet in de pan op de parelgerst leggen en afgedekt warm houden.