Met dit recept tover je 284 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Kipburger
0.13 stuk(s)
Groene peper
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
½ stuk(s)
Komkommer
2.5 gram
Verse dille
(Kan bevatten: Selderij)
1 stuk(s)
Tomaat
25 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Gesneden augurken
25 gram
Geraspte oude Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1.5 el
Olijfolie
½ tl
Mosterd
½ el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: De overige ui wordt gebruikt in de salade. Als je rauwe ui niet lekker vindt, bak dan alle ui.
Weetje: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C en E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!