Paksoi, met zijn knapperige stelen en zachte bladeren, is een veelzijdige en voedzame groente. Oorspronkelijk afkomstig uit China, wordt het vaak gebruikt in de Aziatische keuken vanwege zijn milde, sappige smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Knoflookteen
5 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
65 gram
Risottorijst
½ stuk(s)
Paksoi
¾ stuk(s)
Wortel
10 gram
Pikante honingpinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Sesamzaad, Noten)
½ zakje(s)
Zoet-pittige chilisaus
10 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe)
⅔ stuk(s)
Gele wortel
100 gram
Kipfilethaasjes
½ el
[Zoutarme] ketjap manis
¾ el
Zonnebloemolie
100 ml
Water voor de rijst
¼ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Tip: Voeg eventueel meer kokend water toe als de rijst te snel droogkookt.
Tip: Snijd de paksoi eventueel in grovere stukken zodat deze wat meer bite behoudt tijdens het bakken.