
De "Tex" in Tex-Mex staat voor Texas en deze keuken behoort tot de Tejanos - de Spaans-Mexicaanse bewoners van deze staat.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
225 gram
Zoete aardappel
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
½ pak(ken)
Rode kidneybonen
70 gram
Mais in blik
½ stuk(s)
Rode ui
¼ stuk(s)
Rode peper
½ stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Limoen
1 stuk(s)
Tomaat
15 gram
Geraspte cheddar
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Biologische zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
40 gram
Guacamole
½ tl
Witte balsamicoazijn
¾ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout


Tip: De randen van de zoete aardappel kunnen makkelijk verbranden. Houd de oven dus goed in de gaten en verlaag eventueel de temperatuur.



Tip: Je serveert de ui en knoflook rauw. Houd je hier niet van? Bak de ui en knoflook dan mee in de oven in de volgende stap.
