HelloFresh
Japanse noedelsoep

Japanse noedelsoep

met kipfilet, kastanjechampignons, paksoi, gember en rode peper

star version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 icon
Beoordeeld met 3.4 / 4van de 354 beoordelingen
Lees meer

Vandaag maak je een snelle, maar rijke soep met gemarineerde kipfiletreepjes, verse gember en pittige rode peper. Wil je het gerecht nog meer pit geven? Bak dan wat zaadjes van de rode peper mee.

Labels:Calorie-focusEten binnen 3 dagenQuick & easy
Allergenen:Glutenbevattende granenSoja
Voorbereidingstijd30 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 2
Ingredienten
hoeveelheden
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

2 cm

Verse gember

½ stuks

Rode peper

250 g

Kastanjechampignons

150 g

Paksoi

(Kan sporen van allergenen bevatten)

240 g

Gemarineerde kipfiletreepjes

200 g

Verse udonnoedels

(BevatGlutenbevattende granen)

20 ml

Sojasaus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

Zelf toevoegen

100 ml

Kippenbouillon

2 el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)2038 kJ
Energie (kcal)487 kcal
Vetten20.0 g
waarvan verzadigd4.1 g
Koolhydraten43 g
waarvan suikers5.2 g
Vezels4 g
Eiwitten32 g
Zout6.8 g
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
Bouillon bereiden
Bouillon bereiden
1

Bereid de kippenbouillon.

Groenten snijden
Groenten snijden
2

Schil de gember, verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de gember en de rode peper fijn (zie tip). Snijd de kastanjechampignons in plakken. Verwijder de steelaanzet van de paksoi en snijd de paksoi grof.

Bakken
Bakken
3

Verhit de zonnebloemolie in een wok of soeppan met deksel en fruit de gember en rode peper 2 minuten op laag vuur. Voeg de kipfiletreepjes toe en bak 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg de kastanjechampignons en de paksoi toe en bak nog 2 minuten.

Soep koken
Soep koken
4

Voeg de bouillon toe aan de wok of soeppan en laat 6 minuten, afgedekt koken op middellaag vuur. Voeg na 4 minuten de udonnoedels toe.

Op smaak brengen
Op smaak brengen
5

Breng de soep op smaak met de sojasaus, peper en zout.

Serveren
Serveren
6

Verdeel de soep over de soepkommen.